Covid-19

Algemene richtlijnen Personal. (laatste update: 27 juli 22u10)

Stay safe, still!

We brengen jou graag op de hoogte van de nieuwe maatregelen conform de Nationale Veiligheidsraad van 27/7.

Jammer genoeg is het virus weer sterk in opmars. De Nationale Veiligheidsraad heeft vandaag nieuwe maatregelen gecommuniceerd die we ook zo goed mogelijk wensen op te volgen in het belang van jouw gezondheid en die van ons allemaal.

We rekenen op ieder zijn verantwoordelijkheid, zodat we allemaal met een gerust hart kunnen blijven bewegen en aan onze gezondheid werken. Want dat is nog altijd een belangrijke factor om het virus te bestrijden volgens veel artsen! :D

De volgende maatregelen gelden voor zowel training, kine als voedingsconsultaties. In specifieke gevallen verduidelijken we dit voor de desbetreffende service. We geven jou een kort overzicht:

1. Er geld een aanmeldingsplicht vanaf woensdag 29/7 als je naar sportlessen komt en/of welnesscentra. Geen zorgen voor jou dus: omdat wij op afspraak werken en iedereen in ons boekingssysteem invoegen is hiervoor alles geregeld. Mocht er van jouw kant iets gewijzigd zijn in de contactgegevens dan mag je ons dit steeds melden.

2. Training zal weer zoveel mogelijk buiten gedaan worden en met zo weinig mogelijk materiaal met handcontact.

3. Tijdens training of intensieve oefentherapie moet jij alvast GEEN mondmasker dragen. Ons personeel doet dit wel voor alle veiligheid.

4. Draag een mondmasker bij het binnenkomen van de praktijk en bij het naar buiten wandelen. Eens bezig in de training of oefentherapie kan je dit af doen. Wij houden rekening met de bezettingsgraad.

5. Ontsmet uw handen bij het binnenkomen. Wij ontsmetten het gebruikte materiaal ook na de training opnieuw.

6. Bewaar de veilige afstand van 1,5m.

7. Gebruik vooral het gezond verstand. Paniek is zeker niet nodig, maar plichtbewust de regels volgen wel. Bij enige twijfel blijf je best thuis, verwittig ons tijdig om jouw afspraak te annuleren. We hebben hier alle begrip voor.

Hoewel de regels vanaf woensdag pas gelden willen we iedereen alvast nu al oproepen om vanaf morgen 28/7 hiermee rekening te houden.

Kom vooral met een gerust hart sporten of naar uw consultatie. Onze praktijk doet al het nodige om alles in veilige omstandigheden te doen verlopen.

Gezonde groet!

Sebert en Lara
namens team Personal.


Tijdens de lockdown hebben we heel wat tijd gespendeerd voor de camera en laptop om jullie te voorzien van heel wat workouts, nuttige tips, inspirerende ideetjes, enz.

We hopen alvast dat dit nuttig was voor jullie en dat jullie er toch wel wat plezier aan hebben gehad tijdens toch wel vreemde tijden.

We verwijzen graag naar deze content op onze Facebook pagina en Instagram account

Covid-19

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x