Pilates

Pilates Groepslessen bij Personal. Sportpraktijk in Mechelen

Ben je op zoek naar effectieve Pilates groepslessen in Mechelen om je core te versterken, rugklachten te verlichten en in vorm te blijven? Dan ben je bij Personal. Sportpraktijk aan het juiste adres! Onze Pilates lessen bieden een uitstekende manier om je lichaam te versterken en te verbeteren, en ze zijn perfect voor zowel beginners als gevorderde deelnemers.

Wat is Pilates?

Pilates is een holistische trainingsmethode die zich richt op het verbeteren van de kracht, flexibiliteit en stabiliteit van je lichaam. Het is bijzonder effectief voor het versterken van je core-spieren, wat kan helpen bij het verminderen van rugklachten en het bevorderen van een goede houding. Bij Personal Sportpraktijk ligt de focus tijdens onze Pilates groepslessen op het opbouwen van een sterke basis en het ontwikkelen van een gezond bewegingspatroon.

Pilates Mechelen

Locatie en Tijden

Onze Pilates groepslessen gaan door in de Praktijk. in Mechelen, Geerdegemdries 27H. De lessen beginnen op 6 november en vinden plaats op de volgende tijden:

  • 18u30-19u30: Beginner
  • 19u30-20u30: Beginner
  • 20u30-21u30: Gevorderd

Deze lessen zijn perfect voor zowel beginners die kennis willen maken met Pilates als voor degenen die hun vaardigheden willen verbeteren en hun kracht en flexibiliteit willen vergroten.

Lestijden en Kosten

Onze Pilates lessen worden aangeboden in vaste lessenreeksen van 6 a 10 weken, waarbij we werken aan het opbouwen van progressie en het behalen van meetbare resultaten. De kosten voor deze lessenreeksen zijn afhankelijk van de duur. 

Pilates Mechelen

Waarom Pilates bij Personal Sportpraktijk in Mechelen?

  • Ervaren instructeur: Onze ervaren en gecertificeerde instructeur Isabel van Pilates Mechelen begeleidt je door elke pilates sessie, waardoor je de juiste technieken en houdingen leert.

  • Kleine groepen: We houden de groepen bewust klein, zodat elke deelnemer persoonlijke aandacht en correcties krijgt om maximaal te profiteren van elke les.

  • Resultaatgericht: Onze lessen zijn ontworpen om resultaten te leveren. Je zult merken dat je core-kracht verbetert, je rugklachten verminderen en je algehele welzijn verbetert.

  • Sociale interactie: Pilates bij Personal. Sportpraktijk biedt ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van de fijnste community. 

Schrijf je vandaag nog in voor onze Pilates groepslessen in Mechelen en werk aan een sterker, gezonder lichaam. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je plek te reserveren. 


Pilates

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x