Sportkinesist Putte

Revalideren, oefentherapie en blessures vermijden met een sportkinesist in Putte.

Herken je deze situaties?

 • Ben je net geopereerd en moet je revalideren?
 • Heb je aanhoudende pijn tijdens het sporten?
 • Heb je nood aan oefentherapie om je lichaam te versterken?
 • Heb je last van terugkerende blessures?
 • Wil je beter presteren binnen jouw sport?

Een Sportkinesist helpt je:

 • Personal. Sportpraktijk staat klaar met een team van experten en sportkinesisten met +10 jaar ervaring in Putte.
 • Met 4 vestigingen in en rondom Putte willen we elke persoon de aandacht geven die ze nodig heeft.
 • Een screening en adviesgesprek bij aanvang van elke revalidatie of behandelingsplan.
 • Onze sportkinesist is een ganse behandeling alleen maar met jou bezig.
 • Extra tips en concrete handvaten om je revalidatie te versnellen of blessures te vermijden.
 • +2500 mensen lieten zich al begeleiden bij Personal. Sportpraktijk sinds 2017.

Sportkinesist Putte


Hoe gaat jouw Sportkinesist te werk in Putte?

 1. Eerste gesprek en advies
 2. Functionele screening
 3. Plan op maat
 4. Feedback en opvolging
 5. Doorverwijzing en samenwerken met experten
 6. Slimme integraties

1. Eerste gesprek en advies

Of je doel nu moet revalideren, oefentherapie volgt of blessures wil vermijden... Elk verhaal is uniek en de moeite om naar te luisteren. Daarom start jouw sportkinesist steeds met een eerste gesprek. Zodoende krijgt de sportkinesist inzicht in jouw persoonlijke klacht.

Tijdens het gesprek overloopt de sportkinesist met jou de mogelijkheden en kan hij of zij antwoorden op al jouw mogelijke vragen. 

Dit gesprek gaat door in onze sportpraktijk te Putte.

Good to know: Al onze sportkinesisten zijn gedeconventioneerd. Indien u beschikt over een voorschrift zal u nog wel steeds terugbetaling genieten.

2. Functionele screening

Tijdens en op basis van het gesprek doorloopt uw sportkinesist met jou enkele functionele testen. Dit kunnen testen zijn op vlak van:

 • Mobiliteit
 • Lenigheid
 • Beweeglijkheid
 • Kracht
 • Fasciale spanning
 • etc.

Na afloop van de functionele screening bespreekt jouw sportkinesist direct met jou de resultaten. De resultaten zijn voor ons als sportkinesist nodig om te weten hoe we jouw behandeling gaan vormgeven.

Sportkinesist Putte

3. Plan op maat

Na de screening en het bespreken van de resultaten overloopt jouw sportkinesist nog eens de mogelijkheden en bepalen we samen de frequentie van behandelingen.

We wegen samen af hoeveel keer je naar de praktijk komt en wat je zelf thuis nog zal doen. Zodat we een goede mix vinden om jouw behandeling zo vlot mogelijk te doen verlopen.

4. Feedback en opvolging

Succesvol revalideren wordt niet enkel bepaald door de behandelingen zelf maar ook door de juiste tips en handvaten daarbuiten. 

Zit je met een vraag over jouw behandeling, oefentherapie of heb je extra tips nodig voor blessures te vermijden? Stel ze gerust aan jouw sportkinesist.

Alle sportkinesist bij Personal. Sportpraktijk maken werk van echte persoonlijke begeleiding. Vetrouw daarom op jouw kinesist en betrek hem of haar erbij wanneer nodig.

Sportkinesist Putte

Sportkinesist Putte

5. Doorverwijzing en samenwerken met experten

Binnen het team van onze sportkinesisten wordt er vaak ook doorverwezen. Elke sportkinesist heeft zijn expertise en het komt binnen revalidatie voor dat we enkele experten tezamen zetten om de behandeling zo kwaliteitsvol mogelijk te maken.

Wanneer de behandeling succesvol afgerond is heb je binnen ons multidisciplinair team de kans om verder door te groeien. Zo kan de sportkinesist jouw doorverwijzen naar de personal trainers in Putte om door post-revalidatie training te volgen. 

Of wil je een stapje hoger en sneller kan je alvast aansluiten bij onze performance training, groepslessen of Small Group training. Deze doorverwijzing is steeds in samenspraak met de sportkinesist. 

6. Slimme integraties

De expertise binnen het multidisciplinair team van onze praktijk wordt mee ondersteund door kwalitatieve partners en software voor sportkinesisten. Enkel bij voldoende en juist inzicht kan jouw sportkinesist gericht behandelen. 

Zo werkt jouw sportkinesist nauw samen met: 

Interesse in een sportkinesist in Putte? Bekijk dan zeker volgende pagina's:

Meer weten of revalideren, oefentherapie of blessures vermijden?

Wil je meer info? Neem dan vrijblijvend contact op met ons:


Reviews voor sportkinesist in Putte

Erg professionele kine's die weten waarmee ze bezig zijn! Ze weten hoe ze bepaalde spiergroepen moet trainen of hoe ze precies jouw conditie kunnen verbeteren. Hierdoor vermijd je dat wanneer je start met sporten of wanneer je opnieuw begint, blessures krijgt of dat je je trainingsplan onmiddellijk te zwaar maakt. Beter langzaam opbouwen naar het gewenste resultaat! En dat werkt! Daarnaast is het ook een erg enthousiast en gedreven team, wat de trainingen gewoon echt leuk maakt!

Jade

Persoonlijke aanpak waarbij volledig op jouw maat gewerkt wordt. Duikt er ergens een probleem/moeilijkheid op, wordt er snel een oplossing geboden. Ruime infrastructuur.

Griet

Sinds september heb ik mijn weg gevonden naar Personal. Ik ben zeer tevreden met jullie professionalisme,flexibiliteit en zeker ook de leuke sfeer en spontaniteit in jullie praktijk. Naast de wekelijkse work-outs en online follow up, ben ik ook reeds fantastisch geholpen door jullie kiné Lara. Ondertussen kon ik ook mijn partner reeds overtuigen, en ook hij is een fan! Dankzij de rugschool heeft hij reeds minder klachten op de werkvloer, en met de workouts verbeteren we beide onze conditie. Wij hebben nog alvast een lange weg te gaan,maar leggen deze graag samen met jullie verder af!

Joyce

Sportkinesist Putte


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x